Vitale Producten

Vital Products is tot leven gekomen vanwege onze passie voor een Vitale levensstijl en onze ambitie om deze te delen met de rest van de wereld. Met dit in gedachten bieden wij onze klanten de meest essentiële Probiotica producten voor uw gezondheid. Wij bieden u onze kwalitatieve producten aan onder ons eigen officieel EU en Benelux geregistreerde merk VLife. 

Wij streven er naar om alleen volledig klinische geteste producten op de markt te brengen en zijn zeer selectief in de keuze van onze leveranciers. Onze producten worden uitvoerig getest en hebben meerdere officiële test certificaten. VLife streeft naar kwaliteit voor u als consument, en daarvoor laten wij alle producten in ons assortiment ook nog eens onafhankelijk testen. Ieder product is daarom voorzien van twee testcertificaten, waarvan een leveranciers testcertificaat en een onafhankelijk testcertificaat.

In het kader van duurzaamheid streven wij er ook naar om onze producten duurzaam op de markt te brengen, wij gebruiken hiervoor onder andere duurzame verpakkingen welke biologisch afbreekbaar zijn en selecteren onze leveranciers op duurzaamheid. 

Bezoek onze online winkel en ontdek het assortiment Probiotica producten die we te bieden hebben. Bekijk bijvoorbeeld alle sport producten in onze sport rubriek. Laat je dus verrassen door ons kleine maar kwalitatief assortiment! De Probiotica producten die we op ons platform verkopen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze bijdragen aan een Vitaal leven. Dat betekent natuurlijk dat we onze leveranciers van Probiotica met de grootste zorg kiezen. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat wij u een complete, hoogwaardige en milieuverantwoorde collectie van Vitale Probiotica producten aanbieden.

 
food safety

Europese
Veiligheidsinstantie


Het European Food Security Agency is een door de Europese Unie gefinancierde organisatie. Het opereert onder de wetgeving van de EU en is opgericht onder de General Food Law van de EU. Deze wet heeft een Europees voedselveiligheidssysteem gecreëerd, dat zich bezighoudt met risicobeoordelingen en risicobeheer. De EFSA houdt zich bezig met de risicobeoordeling en doet daarom vooral wetenschappelijk onderzoek.

public health

Openbare
Gezondheid


Volksgezondheid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp, zeker als het om Vitale producten gaat. Een expert op het gebied van volksgezondheid is de Europese Unie, die informatie en onderzoek geeft over allerlei onderwerpen welke met gezondheid te maken hebben. Verder is hun doel het verbeteren van de gezondheid in het algemeen. Lees hier meer op hun webpagina.

clinical trials

Klinische TestenAtlantia Clinical Trials heeft uitgebreide ervaring in het uitvoeren van klinische onderzoeken op gezondheidsgebieden zoals maag-darmklachten, constipatie, IBS, sport, voeding, stress enz. Ze bieden hun klanten state-of-the-art microbioomonderzoek door alle stadia van het klinische proefproces, van ontwerp en uitvoering van het onderzoek tot aan het eindrapport.

Lees de Vitale Products-blogs

We schrijven graag over de voordelen van Vitale producten. Wil jij je vraag beantwoord zien in onze blog? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we horen graag van je!